LIVRAREA COMENZII

Termenul de livrare a comenzii este de 3-5 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la produsele disponibile in STOC.
In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, va anuntam pe email sau telefon.

Transportul poate fi asigurat de www.electrosanit.ro, la cererea clientului, contra sumei de 1 leu /km.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
ELECTROSANIT.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ELECTROSANIT.RO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

URMARIREA COMENZII

In data ce inregistrezi comanda, un operator ELECTROSANIT.RO te va suna pentru a te informa despre livrare si plata. In acelasi timp poti urmari statusul comenzii tale din contul tau de client, din sectiunea Comenzile mele.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, se anunta clientul pe email.

MODIFICARE SAU ANULARE COMANDA

Daca te-ai razgandit si nu mai doresti un produs din comanda, doresti un alt produs decat cel comandat sau nu mai doresti niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la numarul de Telefon: 0742.054.054, ZILNIC  intre orele 09.00-16.00 sau pe email-ul: CONTACT@ELECTROSANIT.RO.